вторник, 9 октября 2018 г.



10 клас
1.     Рух тіла описується рівнянням х = 40 – 10t + 0,5t2. Всі величини записані в СІ. Описати характер  руху. Визначити положення, швидкість, переміщення та шлях тіла через 40 с після початку руху. Побудувати графіки залежності v(t),  x(t).

2.     Є дві однакові спиці, з яких одна намагнічена. Як дізнатися, яка із спиць намагнічена, не користуючись нічим, окрім самих спиць?

3.     Людина біжить із швидкістю 18 км/год. Коли вона порівнялася із велосипедистом, він почав рухатися з прискоренням. Визначити швидкість велосипедиста в момент, коли він наздожене бігуна.

4.     У поверхні води хлопчик випускає камінь, і він опускається на дно ставка на глибину 5 м. Яка кількість теплоти виділиться  під час падіння каменя на дно, якщо його маса 500 г, а об’єм 200см³?

5.     Резистори опорами R1=6 Ом, R2=12 Ом, R3=6 Ом з'єднали послідовно. Потім, початок резистора R1 з'єднали проводом з точкою, що лежить між резисторами R2 і R3, а кінець резистора R3 - з точкою між резисторами R1 і R2. Накресліть схему отриманого з'єднання і визначте опір в такому колі. (Опором проводів знехтувати).

Комментариев нет:

Отправить комментарий